Verkeersschool Van Adrichem gebruikt PlanGo app

Verkeersschool Van Adrichem gebruikt voor het plannen en het bijhouden van de rijlessen de PlanGo leerlingen app. Met deze app. kun je je gereden- en je geplande rijlessen inzien. Verder kun je met deze app. zelf je rijlessen 6 weken van tevoren inplannen.

Hoe werkt dit?
Je kunt op basis van je eigen agenda of schoolrooster zelf lessen van 1,5 uur inplannen op de dagen wanneer je kunt lessen. PlanGo geeft de tijdvakken aan waarop je rijlessen kunt inplannen. De app. maakt eerst een reservering waarop ik een bericht vanuit het PlanGo platform ontvang. Ik check dan binnen 24 uur of je reservering plan- en routematig goed uitkomt waarna je direct via de app. een bevestiging ontvangt. Je reservering is dan bevestigd en is het de bedoeling dat je deze afspraak in je eigen agenda zet! Annuleren van geplande rijlessen is niet mogelijk en zul je mij een e-mail moeten sturen zodat ik deze voor jou uit mijn agenda kan verwijderen. Je kunt dan zelf via de app. weer nieuwe afspraken maken. Alle bevestigde afspraken worden via e-mail aan je bevestigd. Check hiervoor altijd je e-mail via je inbox of evt. je spam.

Het is belangrijk om bevestigde rijlessen in je agenda te zetten, want als ik op geplande datum voor kom rijden en je bent de afspraak vergeten, zal ik de kosten van de rijles bij jou in rekening moeten brengen. Zorg er dus goed voor dat je agenda klopt!